Your Daily Fashion News bestaat 2 jaar! Ik weet het nog al te goed hoe spannend ik het vond, dat moment dat ik mijn geheime project met de wereld ging delen. Slechts een handjevol mensen uit mijn directe omgeving wisten van mijn idee om een online fashion platform te gaan lanceren. Uren lang bracht ik achter mijn laptop door met coderen, want de website moest precies zo worden als ik het in mijn hoofd had. Een nieuwssite met het design van een krant, máár wel met een vrolijke uitstraling. Een site waar je al je vrije momentjes even naar toe surft. Een platform waar je geïnspireerd raakt en zin van krijgt om te shoppen.

De afgelopen 2 jaar waren dag in dag uit keihard werken, de eerste anderhalfjaar plaatsten we dagelijks maar liefst vijf artikelen per dag. Daar zijn we kort geleden van afgestapt, puur om wat rust te creëren en ook alleen goede content online te plaatsen. Kwaliteit boven kwantiteit, dat is wel een beetje veranderd de afgelopen periode. Bovendien lanceerden we afgelopen jaar YDFN The Label, mijn tweede grote liefde. Naast het creëren van de meest geweldige sieraden moest er aan de website een webshop worden toegevoegd. Een operatie op zich, bovendien moest er een lookbook worden gemaakt en moest er een strategie bedacht worden om de sieraden goed in de markt te zetten. Voor nu zullen we eens per jaar met nieuwe items komen, een soort soft launch kun je zeggen, dit omdat we focus willen houden op Your Daily Fashion News, dat waar het uiteindelijk altijd over zal blijven gaan. Máár de sieraden willen we uiteraard wel blijven aanbieden, puur omdat we er zoveel energie van krijgen en de liefde voor het hele proces van ontwerpen tot het verzenden van een pakketje zo groot is.

Na twee jaar een online fashion platform te runnen hebben we onder andere geleerd hoe belangrijk social media is. We willen dus nog meer focus op Instagram gaan leggen, een goede contentplanning en een matching feed zijn daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast zijn we zeer actief op Pinterest, het platform dat feilloos doorlinkt naar Your Daily Fashion News.com. Mocht je het nog niet doen, volg ons daar even door hier te klikken. Naast social media willen we blijven vernieuwen en tegelijkertijd focus houden op de dingen waar we goed in zijn.

Ik ben enorm dankbaar voor de afgelopen 2 jaar die mij op alle fronten zoveel heeft gebracht. De leukste events, fashion weeks, perscadeautjes, styling advies geven op de radio, je gezicht terugvinden in een tijdschrift én nog het allerleukste is dat ik de meest creatieve lieve mensen heb mogen ontmoeten. Al meer dan twee jaar werk ik dagelijks aan mijn eigen grote project, iets wat ik altijd als de ultieme uitdaging heb gezien. Ik zal niet ontkennen dat daar zo nu en dan een hoop doorzettingsvermogen voor nodig is geweest, maar een gevoel van trots en voldoening geeft het mij zeker. Ik wil jullie, lieve vaste lezers van Your Daily Fashion News, enorm bedanken! Zonder jullie had ik dit nooit op deze manier volgehouden. Ik hoop dat jullie nog heel lang met heel veel plezier de website blijven bezoeken.

Check vooral even onze terugblik op de afgelopen twee jaar via onderstaande video op InstagramTV.

Leave a Reply