Romee Strijd en Laurens van Leeuwen gaan terug naar de plek waar ze zijn opgegroeid, namelijk Zoetermeer. Hoewel het stel in 2018 een huis kocht in Amsterdam en daarmee definitief afscheid namen van hun appartement in New York zullen de verhuisdozen nu weer gepakt moeten worden. De reden voor de verhuizing is het toekomstbeeld dat de twee samen hebben. Ze zouden namelijk dolgraag kinderen willen en een hond. Het huis in Zoetermeer, dat over een jaar klaar zal zijn, is ruim en heeft een fijne tuin. Romee had zelf nooit verwacht dat ze terug zou gaan naar Zoetermeer, maar toen deze kans zich voordeed werd ze echter wél enthousiast. De stap om definitief terug te keren naar Nederland betekent niet dat Romee zal stoppen met haar werk als model, echter zal ze haar werk blijven doen vanuit een andere uitvalsbasis. Romee en Laurens vertellen meer over de koop van hun nieuwe woning en hun toekomstdromen in onderstaande Q&A.

Leave a Reply