Iedere week lichten we in ‘Fashion Musthaves Selected by Ingrid de Boer’ een aantal items uit die hoofdredactrice Ingrid écht de moeite waard vindt. Het zijn dé trend items die je moet scoren, of een aantal items die samen een toffe look vormen. Deze week weer een heerlijk voorjaarslookje in lichte vrolijke lichte tinten. Een look die (wanneer het weer mag) perfect is om naar kantoor te dragen. Daarnaast kun je alle items afzonderlijk ook weer heel leuk stijlen, zo match je de top met een denim short voor een zomerse look en draag je de blazer het gehele zomerseizoen makkelijk als jas. White jeans goes with everything en de laarzen match je perfect met een bohemian vibe maxi-dress. Tof toch?

1. Shop & Other Stories Shirt hier.
2. Shop Monki Blazer hier.
3. Shop By-Bar Broek hier.
4. Shop Zara Laarzen hier.

Leave a Reply