Iedere item krijgt een totaal nieuw leven met tie-dye. Van sportsokken tot boilersuits, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij zetten een aantal toffe tie-dye ideeën voor je op een rijtje. Mocht je dit nou ook willen proberen dan raden we je aan een simpele outfit af te stylen met een catchy tie-dye piece. Denk aan een jeans met tie-dye shirt, top of blouse. Maar ook een (liefst oversized) soepel vallend pak met stoere tie-dye socks eronder maken je outfit extra fashionable. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden, maar ons advies is om vooral je eigen style te behouden en je look af te maken met een tie-dye eyecatcher. Ben je zelf niet zo creatief? Geen probleem! Bij Weekday, & Other Stories en Distrikt Norrebro verkopen ze de meest toffe tie-dye items voor een leuke prijs.

Leave a Reply