Als we één zomers item moeten noemen dat altijd fashionable en comfortabel is, dan is het wel de maxi-dress. Je kunt in dit soort jurken praktisch wonen én je ziet er in één oogopslag geweldig uit. Maxi-dresss met toffe prints zijn ontworpen om een fashion statement mee te maken. Dat terwijl je niet na hoeft te denken over complexe styling trucs of de vraag dat je wellicht je buik zou moeten inhouden wanneer je weer eens iets te veel hebt gegeten. Tijd om de leukste exemplaren voor deze zomer voor je op een rijtje te zetten.

1. Shop Essentiel Antwerp dress hier
2. Shop EDITED dress hier
3. Shop & Other Stories dress hier
4. Shop Samsoe & Samsoe dress hier
5. Shop Zara dress hier

Ga jij één van deze maxi-dresses op je wishlist zetten? Laat het ons hieronder in de reacties weten.

Leave a Reply