Iedere week lichten we in ‘Fashion Musthaves Selected by Ingrid de Boer’ een aantal items uit die hoofdredactrice Ingrid écht de moeite waard vindt. Het zijn dé trend items die je moet scoren, of een aantal items die samen een toffe look vormen. Dit keer een high summer look waarmee je, je direct op een tropisch oord waant. Oké, die tropische bestemming lijkt ten tijde van de coronacrises enorm ver weg, maar een beetje dromen mag wel toch? Laten we allemaal hopen dat we over enige tijd weer lekker op vakantie kunnen en dit soort heerlijke zomer outfits kunnen dragen. Zo niet, dan mag je er ook binnenshuis of in je eigen tuin best fabulous uit zien toch? Deze look gaat je in ieder geval een heerlijk zomers gevoel geven!

1. Shop Terre Bleue jurk hier
2. Shop Sacha tas hier
3. Shop YDFN The Label oorbellen hier
4. Shop & Other Stories muiltjes hier

Leave a Reply