We houden er allemaal enorm van, een perfect verzorgd én gebruind huidje. Nu de zon weer lekker te voorschijn komt willen we eigenlijk ook gelijk een bruin gezicht. Een goede reden om eens een face tanner aan te schaffen, deze producten zorgen voor een gezonde bruine huid zonder UV-straling. Face tanners zijn er in verschillende vormen te krijgen, denk aan een spray-bare olie, druppels of tanning mist. Zo kun je de ‘magic drops’ van Collistar over je gezicht verdelen voor een op je huid aangepast bruine tint binnen 60 minuten. Bovendien kun je dit product ook subtiel door je dagcrème mengen. De St. Moriz tanning mist breng je drie maal per week aan voor een gezonde goudbruine teint en de Marc Inbane tanning spray werkt meer als een ‘spray tan’ voor je gezicht. In onderstaande top vijf is er voor iedereen een fijne optie.

1. Shop Collistar Magic Drops hier.
2. Shop St. Moriz Tanning Mist hier.
3. Shop Skeyndor Sun Expertise hier.
4. Shop Bondi Sands Tanning Mist hier.
5. Shop Marc Inbane Tanning Spray hier.

Leave a Reply