Monki heeft een heerlijke comfy loungewear collectie gelanceerd die perfect is voor deze quarantaine periode (#stayathomestyle). Een fashion-forward reminder dat loungewear er nog steeds goed uit kan zien en nog belangrijker, dat je er goed en comfortabel in voelt. Setjes zijn key in deze loungewear collectie. Denk aan wijd uitlopende broekspijpen gecombineerd met een tanktop, T-shirt of singlet en zachte T-shirt jurken in verschillende lengtes, uiteraard allemaal gemaakt van de fijnste materialen. De items zullen beschikbaar zijn in neutrale tinten zoals zwart, grijs en beige maar ook in wat meer uitgesproken kleuren zoals terracotta en lila. De Monki loungewear collectie is vanaf nu verkrijgbaar op Monki.com.

Wat vind jij van deze toffe loungewear collectie? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Leave a Reply