Iedere week lichten we in ‘Fashion Musthaves Selected by Ingrid de Boer’ een aantal items uit die hoofdredactrice Ingrid écht de moeite waard vindt. Het zijn dé trend items die je moet scoren, of een aantal items die samen een toffe look vormen. Deze week het ideale quarantaine lookje die heerlijk comfy is. De toffe kleurstelling van lichtroze en beige maakt dat je dit lookje het liefst direct aantrekt. Matchy, matchy én met een chique detail door de Jacqemus Le Chiquito bag.

1. Shop Tommy Hilfiger Sweatshirt hier.
2. Shop Jacquemus Bag hier.
3. Shop Monki Sweatpants hier.
4. Shop Veja Sneakers hier.

Laat in de comments even weten of je dit lookje leuk vindt!

2 Comments

  1. ingriddeboer1601 Author

    @fashiondressingbyzoe leukkk is die hè? Echt verliefd op alles van Jacquemus!

Leave a Reply