Nederlandse couturier Ronald van der Kemp heeft een geweldige quarantaineshow gegeven in Hotel De L’Europe in Amsterdam. Omdat zijn reguliere show tijdens Paris Fashion Week in juli niet doorgaat besloot van der Kemp de tijd voor te zijn met een bijzonder nieuw concept. Tijdens de show werd géén enkele van de door het RIVM opgestelde coronamaatregelen overtreden. De modellen stonden namelijk ieder voor een raam van een eigen hotelkamer de ontwerpen van der Kemp te tonen. Allen droegen ze handgemaakte mondkapjes, die geveild zullen worden voor het goede doel ‘Refugee Company’. Ronald van der Kemp wil met de show vooral de zoektocht naar het nieuwe normaal onder de aandacht brengen. “Als we een stap terug doen en ons overgeven aan dit virus, dan kan er iets positiefs uitkomen,” aldus de ontwerp tegen Vogue. Check de fantastische beelden van deze bijzondere show hieronder.

Wat vind jij van dit slim bedachte concept van Ronald van der Kemp? Laat het in de comments even weten, wij zijn erg benieuwd.

Leave a Reply