Er is op dit moment een sneakertrend die je wellicht al voorbij hebt zien komen op Instagram, vele influencers dragen namelijk op dit moment een bepaald type New Balance sneakers. Wij zagen deze tijdloze sneaker onder andere voorbij komen bij influencers als Claire Cliteur, Anouk Yve, Noor de Groot en Matilda Djerf. De New Balance 452 sneakers passen perfect bij iedere outfit, van een minimalistische look tot eentje met meer kleur en prints, this shoe goes with everything. Deze basic sneaker is dan ook dé schoen voor het voorjaar van 2020 en eentje om snel aan te schaffen mocht je ‘m nog willen hebben. De New Balance 452 sneakers zijn verkrijgbaar voor €85,- en shop je (als ze er nog zijn in jouw maat) hier.

View this post on Instagram

a very warm welcome to this new pair of sneakers 🙂

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on

View this post on Instagram

Out for groceries🦋

A post shared by Michelle Fleur (@michellefleur) on

View this post on Instagram

Jupiter 🌙

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

Leave a Reply