Nederlands topmodel Imaan Hammam (23) mag een grote klus aan haar modellen CV toevoegen. Ze staat namelijk op de cover van de Amerikaanse Elle, én hoe! Ik zou zeggen see it for yourself (below) want de foto’s zijn stuk voor stuk prachtig. Naast het feit dat Imaan super knap is en we enorm trots zijn op haar, heeft het model ook een boodschap. Zo verteld ze aan Elle dat ze graag meer vrouwelijke fotografen zou zien in de modewereld en meer getinte mensen in de casting- en designerwereld. Toen Imaan als model begon wisten make-up en hairstylisten maar amper wat ze aan moesten met haar natuurlijke haar en haar gekleurde huid. Tegenwoordig is dat gelukkig enorm veranderd zegt het model. We zijn op de goede weg, maar nog niet daar waar we zouden moeten zijn. In het interview komt ook de speculatie die al maanden gaat over haar vermeende relatie met de beroemde rapper Drake naar voren, Imaan weidt daar echter niet over uit.

Vind jij deze spread ook niet normaal mooi? Laat het weten in de comments.

Leave a Reply