Iedere week lichten we in ‘Fashion Musthaves Selected by Ingrid de Boer’ een aantal items uit die hoofdredactrice Ingrid écht de moeite waard vindt. Het zijn dé trend items die je moet scoren, of een aantal items die samen een toffe look vormen. Deze week het ideale lookje voor je vakantie at home. Het rokje van Terre Bleue en de tee van Josh V zijn super comfortabel omdat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige stoffen. De fijne beach bag is een eyecatcher als je een dagje naar het strand of het park gaat óf lekker wil genieten van een fijne picknick in de buurt. De strappy heels van Bershka maken de look helemaal af en extra classy, bovendien zijn ze budgetproof!

1. Shop Josh V T-shirt hier.
2. Shop Bershka Heels hier.
3. Shop Samsoe & Samsoe Bag hier.
4. Shop Terre Bleue Rok hier.

One Comment

Leave a Reply