Wow, dit hadden we even niet zien aankomen, maar er gaan flink wat serieuze geruchten over een mogelijke relatiebreuk tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Verschillende media schrijven namelijk vandaag dat de twee elkaar niet meer volgen op Instagram. Nu zou je kunnen denken het is slechts een unfollow op social media, máár meestal wanneer dit gebeurt tussen een koppel betekend dat niet al te veel goeds. We weten dus nog niet precies wat het te betekenen heeft dat het stel elkaar niet meer volgt, dus het zou best kunnen kloppen dat er inderdaad trouble in paradise is. Naast het ontvolgen kunnen we verder op hun social media kanalen niet heel veel vreemds ontdekken. Hoewel, Jaimie enorm uitkijkt naar een zomer op Ibiza. We hopen uiteraard dat de geruchten niet kloppen en de twee gewoon nog bij elkaar zijn, vóóral voor baby Lio natuurlijk.

Leave a Reply