Normaal gesproken vind je op Your Daily Fashion News geen nieuws over kinderkleding, máár per uitzondering willen we de moeders onder ons ook wat leuke inspiratie geven. Door de coronacrisis hebben juist moeders er heel veel baat bij om kinderkleding online te shoppen. Je hoeft je kids niet mee te zeulen naar de winkelstraat, ze kunnen thuis op hun gemakje alles passen, en bevalt het niet? Dan stuur je het gewoon weer terug, ideaal vooral nu in tijden van corona waarin je liever niet de stad in gaat met je kinderen. Een leuk merkje dat we je darom niet willen onthouden is Dress like flo, dit merkje heeft leuke printjes en felle kleurtjes voor de meisjes én stoere en comfortabele kleding voor de boys. De kinderkleding van Dress like flo heeft een hoog draagcomfort máár ook een luxe uitstraling. Naast een kinderkledinglijn heeft Like Flo ook een lijn voor baby’s, dus zelfs voor de allerkleinsten kun je slagen.

De trends van kinderkleding van dit jaar bestaan uit een paar basiselementen. Voor meisjes mag het lekker vrolijk zijn, leuke kleurrijke printjes zijn hierbij de key. Mix & match is voor zowel jongens als meisjes heel tof. Toch zien we dat bij de boys de prints ook wel wat stoerder mogen zijn met ook wat stoerdere kleuren als donkerblauw bijvoorbeeld. Jumpsuits, t-shirtjes, jurkjes en polo’s Like Flo heeft het allemaal in het assortiment. Hoe leuk is het om ook voor je kids een nieuw merkje te ontdekken en ze te verassen met een zomers item?

Zodra je online op zoek gaat naar kinderkleding is het handig een beetje een idee te hebben waar je dan moet zoeken. De beste webshops voor kinderkleding verkopen veel verschillende merken, zodat er voor iedereen genoeg keuze is en er voor ieders stijl iets tussen zit. Neem bijvoorbeeld de webshop Jayno.nl. Dit is de ideale kinderkleding website waar je een ruim assortiment terug vindt. Dress Like Flo wordt er onder andere ook verkocht. Dus ik zou zeggen struin lekker het internet af op een vrij momentje en bekijk onder het genot van een kopje thee alle leuke kinderkleding.

Leave a Reply