Vrouwen die iedere dag zelf hun wenkbrauwen bijtekenen weten maar al te goed hoe vervelend dat is. Elke dag kost het je weer veel tijd en zeker als je op vakantie bent hebt je weinig zin om je wenkbrauwen dagelijks in model te brengen met een wenkbrauwpotlood of poeder. De ultieme tip is om je wenkbrauwen veilig te verven met Henna. Onlangs heb ik dit zelf uitgetest en dit werkte perfect. Ik volgde onderstaande tutorial en mijn wenkbrauwen zaten een week heel erg mooi. Ik heb precies hetzelfde product gebruikt als Gina in de video, dit is de Tintkit van Godefroy (prijs €15,65) in de kleur medium brown. Ik liet de Henna iets korter zitten dan Gina, namelijk 5 minuten. Dit zorgde bij mij voor een prachtig resultaat. Ik heb een week lang mijn wenkbrauwen niet bij hoeven tekenen, na een week vervaagde voornamelijk het begin van de wenkbrauw. Een beetje bijwerken met wenkbrauwpoeder was dus noodzakelijk. Hoewel dit al een stuk minder tijd koste dan het intekenen van mijn volledige wenkbrauwen. Leuke tip toch?

Leave a Reply