De modellen zusjes Bella en Gigi Hadid zien er altijd prachtig uit. Het brein achter de stijlvolle outfits van de zusjes is styliste Mimi Cuttrell. De vijf onmisbare items die de zusjes dankzij Mimi sowieso in hun kast hebben liggen delen we hieronder met je. Wat vind jij van de style van de zusjes Hadid? Let us know in de comments.

Fashion Musthave #1. Een witte blouse met een twist. Dit mag een oversized blouse zijn die je als jurkje draagt of zoals onderstaande model met een sexy cut out detail.

Fashion Musthave #2. Een basic jeans. Zoals voor velen is de basic jeans ook voor de zusjes Hadid onmisbaar in hun garderobe.

Fashion Musthave #3. Een wit T-shirt of top. Een wit T-shirt of topje is een must in iedere kledingkast, van lange tot korte mouw, de Hadid sisters dragen dit item volop.

Fashion Musthave #4. Een oversized blazer. Wanneer je zulke mooie lange benen hebt als Gigi en Bella is een oversized blazer prachtig.

Fashion Musthave #5. De pantalon. De stylist van Gigi en Bella vindt de pantalon een item waarmee je alle kanten op kunt. Van een chique look met high heels tot een stoere streetwear outfit met een oversized sweater of blazer. Een key piece dus!

Leave a Reply