Sinds de dood van George Floyd op 25 mei is er in de wereld veel gebeurt. De black lives matter beweging is opgang gekomen om racisme de kop in te drukken. Ook in Nederland zijn er ondanks de coronacrisis vele demonstraties geweest. Hoewel we ons op Your Daily Fashion News normaalgesproken niet te veel in politieke discussies willen mengen vinden we dit onderwerp te belangrijk om links te laten liggen. We willen je stimuleren om een aantal super toffe black owned businesses te supporten. Niet alleen nu, maar altijd!

Business #1. L I B A Y A.
Libaya is een geweldig modemerk geïnspireerd op de Afrikaanse vrouw. Van kleurrijke statement pieces, enorme pofmouwen tot parel tasjes. Libaya is simpelweg fantastisch en bovendien eenvoudig online te shoppen, klik hier.

Business #2. LAIT DE COCO.
Lait de Coco is een super leuke Instagram shop waar iedere week exclusieve items worden verkocht. Het gaat vaak om handgemaakte items of vintage finds. Mega leuk om toffe unieke items te scoren!

Business #3. May and Fay.
Bij May and Fay vind je super leuke interieur spulletjes zoals behang, posters, kussens en vloerkleden. Niet helemaal in de categorie fashion, maar wel super tof om eens hun webshop af te struinen, klik hier.

Business #4. Mateo New York.
Mateo New York is een super luxe sieradenlabel waar je écht exclusieve sieraden en ontwerpen vind. Aan de items hangen dus wel een prijskaartje, maar een ware treat voor jezelf. Check de Mateo webshop hier.

Ontbreken er nog black owned businesses in dit rijtje, vertel er dan vooral even over in de comments hieronder! Wij zijn erg benieuwd naar jullie aanbevelingen!

Leave a Reply