Een week na Blackout Tuesday zitten de protesten nog vers in ons geheugen en zijn ze in diverse steden nog volop aan de gang. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld is het tijd om racisme voor eens en voor altijd de kop in te drukken. In zo’n diepgewortelde discussie waarin iedereen een mening lijkt te hebben is het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Daarom willen we het onderwerp positief benaderen en je vooral inspireren zoals je dat van ons gewend bent. We hebben dan ook negen black creators voor je op een rijtje gezet die wij graag volgen en die ons inspireren met hun posts op Instagram. Gewoon om je te laten zien wat voor moois er allemaal gemaakt wordt en hoe belangrijk het is om juist nu de black community te steunen. Een aantal Internationale grootheden en een aantal Nederlandse rising stars vullen dit lijstje!

#1. Halima Aden.

#2. Samyjo Valentine.

#3. Amaka Hamelijnck.

#4. Fia Hamelijnck.

#5. Winonah de Jong.

#6. Asiyami Gold.

#7. Imaan Hammam.

#8. Valene Lontang.

#9. Michaela DePrince.

Ontbreekt er iemand in dit lijstje? Laat het weten in de comments en inspireer daarmee ons Ên onze lezers!

Leave a Reply