Halima Aden (22) werd beroemd vanwege het feit dat ze als eerste hijab dragende model een wereldwijd contract kreeg bij IMG Models. Scouts spotten haar tijdens de Miss Minnesota USA verkiezing waar ze een hijab droeg en volledig bedekt bleef tijdens de badpakken ronde. De van oorsprong Somalische Halima groeide op in een vluchtelingenkamp in Kenia en kwam in 2005 in Amerika terecht. Ze is een inspiratiebron voor vele moslimvrouwen. Haar fashion favorites deelde ze met Who What Wear. Zo is stylist Carine Roitfield haar ultieme voorbeeld op modegebied. Haar favoriete sieraden komen van Pandora waar ze zelf het gezicht van is. Daarnaast zijn haar favoriete accessoires uiteraard haar hijabs en haar turbans. Merken die ze het liefst draag zijn Stella McCartney, MaxMara, Tommy Hilfiger, Fendi en Etro. Naast deze fashion favorites mogen nepwimpers niet in haar beautykast ontbreken. Een aantal van haar beste stijl momenten delen we hieronder met je! Ben jij ook fan van model Halima Aden? Laat het weten in de comments!

Leave a Reply