Simpel en tijdloos, dat zijn de kernwoorden in de accessoire collectie van Claire Rose voor EDITED. Met retro flair neemt de beroemde Nederlandse influencer ons mee naar de Franse Riviera. Claire raakte voor de collectie geïnspireerd door vintage items die ze vond in winkels in St. Tropez en online. Gecreëerd met haar eigen personal touch en met icons als Brigitte Bardot en fotograaf Slim Aarons in haar hoofd. Accessoires die een 70s look en feel hebben met een moderne twist. De items zijn niet alleen geschikt in relaxte sferen maar ook als je naar kantoor gaat. Het lookbook van de collectie is een heerlijke inspiratie en gelukkig zijn de items vanaf nu verkrijgbaar op EDITED.nl. Veel shop plezier!

Wat vind jij van het lookbook van deze toffe collectie voor EDITED? Laat het weten in de comments!

Leave a Reply