Doutzen Kroes (35) neemt afscheid als gezicht van Hunkemöller. Het nieuws maakt het Friese model bekend op Instagram. Doutzen lanceerde onlangs nog haar meest recente Doutzen Stories collectie in samenwerking met het merk. Het model neemt dus in stijl afscheid want deze collectie is naar ons idee haar beste tot nu toe. In het statement op Instagram schrijft Doutzen vooral dankbaar te zijn:

“Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en ik wil iedereen bedanken voor hun liefde en steun in de afgelopen vijf jaar. Ik heb veel geleerd tijdens dit avontuur maar nu is het tijd voor een nieuw pad dat zich met de tijd zal ontvouwen. Ik zal alle herinneringen nooit vergeten en altijd koesteren”

Enkele beelden van het lookbook van de Doutzen Stories collectie check je hieronder.

De volledige Doutzen Stories collectie shop je in de Hunkemöller webshop.

Leave a Reply