Van brunette naar platinablond, het is een transformatie die steeds meer beroemdheden ondergaan. Zo ook topmodel Emily Ratajkowski die afgelopen week een blonde coupe debuteerde op Instagram. Blond is de meest zeldzame haarkleur op aarde en wellicht daarom extra geliefd. Emily is haar leven lang brunette geweest en verfde dus afgelopen week voor de eerste keer haar haren. Hoewel het model eigenlijk alles kan hebben staat ook blond haar goed! Wat vind jij van Emily’s haar transformatie? Laat het weten in de comments onderaan deze post.

View this post on Instagram

By Tom 🤍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

👱‍♀️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

Day 1 as a blondie

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Leave a Reply