EDITED lanceert haar nieuwe pre-fall 2020 collectie ‘Seaside Stories’. Een collectie die gaat over contrasten, van de ruwe natuur, zacht zand, krachtige golven tot romantische zonsondergangen. Vrouwelijke jurken met volumineuze mouwen staan in contrast met het maatwerk van sexy bodysuits en elegante broeken. Vooral elementen uit de late jaren 80 en het begin van de jaren 90 voegen een vintage feel toe aan deze collectie. De kleuren van de collectie variëren van saliegroen in combinatie met zachte roze pasteltinten, maar ook contrasterend wit en zwart. Het lookbook met model Berit Heitmann werd geschoten op het eiland Sylt. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig, eveneens als de collectie zelf. EDITED shop je eenvoudig online in hun Nederlandse webshop.

Wat vind jij van deze nieuwe Pre-Fall 2020 collectie van Edited? Laat het weten in de comments!

Leave a Reply