Simon Porte Jacquemus showde afgelopen donderdag zijn geweldige L’Amour Spring Summer 2021 collectie in één van de prachtige Franse graanvelden. Bij de show werden slechts honderd bezoekers uitgenodigd die verspreid werden geplaatst langs de 600 meter lange catwalk van houten planken midden in het graanveld. Het graanveld bleek de ideale locatie om een show te geven die coronaproof is. De collectie heeft een romantisch randje en benadrukt de duurzaamheid van de ontwerpen van Jacquemus. Zo zijn de designs tijdloos en van de rijkste materialen gemaakt. Over de catwalk liepen bekende Nederlandse modellen Imaan Hammam, Birgit Kos, Luna Bijl en Jill Kortleve. De totale ambiance van deze wederom geweldige show heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Simon Porte Jacquemus mijn favoriete ontwerper van de afgelopen tijd is.

Leave a Reply