De afgelopen dagen kwamen we een jasje van Sandro telkens maar weer tegen op Instagram. Toen Lizzy van der Ligt, Monica Geuze en Xelly Cabau dit jasje óók bleken te hebben kregen we het al helemaal niet meer uit ons hoofd. Dat bleek bij meer dames het geval te zijn, want binnen een aantal dagen is dit jasje bijna overal helemaal uitverkocht. Máár mocht je geluk hebben en je maat zit er nog tussen dan kunnen we je zeker aanraden dit pareltje eens te bewonderen in de online sale van Sandro, check ‘m hier. Toppertje toch?

View this post on Instagram

At Home 💕🌈❤️ In @zalando #zalandocollective

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

View this post on Instagram

💙

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

💙✨

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

Salty but sweet🥰 Yono & Bowie

A post shared by Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) on

Leave a Reply