Sportiviteit en de bergen staan synoniem voor Colmar, dit zien we dan ook terug in hun nieuwe Colmar Originals lijn voor komend najaar. Door verschillende technologieën uit de skiwereld toe te passen op de collectie van urban jassen, is deze nieuwe collectie van alle technologische hoogstandjes voorzien maar ook super modern, met oog voor de modetrends van het moment. De damesjassen zijn uitgevoerd met de beste isolerende materialen en voorzien van trendy details als tailleriemen, stoere gespen en stijlvolle ton-sur-ton stoffen. Ook voor de mannen zijn er stoere jacks uitgevoerd in tijdloze tinten als groen, blauw en zwart. Bekijk het lookbook van de collectie hieronder. Mocht je niet kunnen wachten, dan shop je de Colmar Spring Summer collectie nu met fijne kortingen op hun webshop.

Leave a Reply