Het volledige programma van Amsterdam Fashion Week van dit najaar is bekend. Het bleef even spannend of het event dit jaar door zou gaan i.v.m. COVID-19, maar de modeweek vindt dit jaar alsnog plaats van 17 tot en met 19 september. Dit keer voor het eerst buiten onze hoofdstad, want het programma zal op donderdag 17 september geopend worden in Museum Voorlinden in Wassenaar. Naast deze locatie buiten Amsterdam zal er ook veel in en rondom de stad te doen zijn. Denk aan een tentoonstelling van jong talent in de kalverstraat, maar ook de show van Natan aan de overkant van het IJ. Op het programma staan dit jaar naast gevestigde namen als Ronald van der Kemp, Duran Lantink en Natan óók veel nieuwe namen. Denk hierbij aan het jonge merk Cruèl, Reconstruct en Mulas Hybrid House. Een mooie mix die het programma dit jaar extra speciaal maakt, aldus organisatrice Danie Bles. Alle details rondom het programma check je hier.

Leave a Reply