Met dit regenachtige weer en een storm die pas is overgewaaid lijkt het najaar al begonnen, máár wat worden de grootste fashion trends komend seizoen? Dit is je officiële trend guide voor fall 2020. Dit najaar krijgen we te maken met trends die ons denken aan Gossip Girl. Zo zien we outfits terug die zijn geïnspireerd op de chique ruitersport en high class boarding school zoals in de Upper East Side van New York. Toffe details als handschoentjes en sokjes in pumps passen goed binnen die trend. Daarnaast zagen we bijna in iedere grote show de all black everything trend terug. Dit zijn de 10 grootste najaarstrends!

Fall Trend #1. Leer & Lakleer.

Fall Trend #2. Preppy Schoolgirl.

Fall Trend #3. Black on black.

Fall Trend #4. Gloves.

Fall Trend #5. Chanel inspired tweed & boucle.

Fall Trend #6. Patchwork.

Fall Trend #7. Pumps met sokjes.

Fall Trend #8. Fringes.

Fall Trend #9. Ruitersport.

Fall Trend #10. Soft Materials & Tones.

Welke najaarstrends zijn bij jou favoriet? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Leave a Reply