Denise Speelman (22) mag zich officieel Miss Nederland 2020 noemen. Met deze titel heeft ze het ticket te pakken om ons land bij de wereldwijde Miss Universe verkiezing te vertegenwoordigen. Denise komt oorspronkelijk uit Groningen waar ze opgroeide als kermismeisje. De jonge Groningse schone besloot meer in haar mars te hebben en koos voor een carrière als styliste. In het dagelijks leven kleedt ze nu bekende sterren als Xelly Cabau, Moïse Trustful en Abby Hoes. De spetterende finale van Miss Nederland vond plaats in een gezellig druk máár ‘corona proof’ Studio 21 in Hilversum. In de vakkundige jury zaten veelal bekende Nederlanders als Monique Westenberg, William Rutten, Kristina Bozilovic en Viktor Brand. Denise kreeg de kroon overhandigd van voormalig Miss Nederland Sharon Pieksma nadat Kim Kötter aan het eind van de avond haar naam noemde.

Leave a Reply