Bella Hadid is voor velen van ons een ware inspiratiebron op kledinggebied. Deze vrouw weet van haar outfit altijd een stoer en sexy geheel te maken. Van items die je normaalgesproken misschien niet eens mooi vind weet Bella een coole look te creëren. Haar geheimen? Wij hebben haar outfits geanalyseerd en hebben een paar conclusies. Allereerst moet je niet te braaf zijn, veel van Bella’s outfits hebben namelijk een sexy detail. Denk aan een cropped top, ultra laag zittende jeans óf gewoon beide. Daarnaast inspireert Bella veel van haar outfits op de jaren 90. De supermodellen uit die tijd zijn haar voorbeelden, dus die retro twist kun je ook in haar outfits terugzien. Komt goed uit, want wij houden ook van die 90s vibe. Last but not least, de key to success is ‘oversized’. Een té grote broek, té grote blazer of bomber, it all looks super cool on her!

Vind jij Bella Hadid’s stijl ook zo fantastisch? Laat het ons even weten in de reacties hieronder!

Leave a Reply