Toen ik onlangs een super leuk jasje van het merk Colmar Originals ontving kon ik eindelijk eens écht kennis maken met het Italiaanse merk. Hoewel ik het merk uiteraard al wel kende van de bekende donsjasjes en ski-wear, was ik nog niet bekend met hun Spring Summer lijn. Het merkje is zoals ik al zei Italiaans, het jasje dat ik ontving heeft dan ook een perfecte snit. Ondanks dat het een sportjackje is ontbreekt het dit jasje daarom niet aan vrouwelijkheid. De combinatie van de metallic stof en de gekleurde details op de achterkant, schouders, capuchon en onderaan de mouwen maken dit jasje extra opvallend en net even anders dan anders. Perfect als je lekker de natuur in gaat zoals ik afgelopen weekend en wilt genieten van een comfortabel jack, máár er ook leuk uit wilt zien. Goed nieuws, want het jackje is nu met heel veel korting in de sale, shop hier.

Wat vind jij het sportieve jasje van Colmar? Let me know in de comments onderaan de pagina!

Leave a Reply