Witte sneakers zijn een musthave voor iedere vrouw. Een goede sneaker past bij iedere sportieve en stijlvolle outfit. Dames sneakers zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, kleuren en merken, maar welk type sneakers zijn er in 2020 en 2021 helemaal on trend? Wij laten je zien welke dames sneakers écht in jouw schoenencollectie thuishoren dit najaar.

Een paar elegante en sportieve sneakers dames wit passen nagenoeg bij iedere outfit die je een casual touch wilt geven. Onder een nette pantalon, rok, maxi-dress óf jeans, dit type sneaker draag je overal bij. Een absolute fashion musthave dus! Naast wit passen ook lichte pasteltinten goed onder de meeste basic outfits. Ben je meer een uitgesproken type? Kies dan voor een sneaker met opvallende details. De keuze in het sneakersegment is zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten enorm, dus je zult vast en zeker een kleur en model vinden die past bij jouw kledingstijl.  

Hippe sneakers waar je in het najaar van 2020 en ook in 2021 veel vrouwen mee zult zien zijn retro of vintage sneakers. Bekende en klassieke modellen van merken als Nike, Puma, Asics en Fila gaan oude klassiekers uit de 90s en 00s opnieuw uitbrengen. Met deze old school sneakers creëer je in een handomdraai een fashionable look. Denk aan de opvallende rode Vans die we kennen uit het verleden, de talloze old school Nikes en bijvoorbeeld de Fila Disruptor.

Daarnaast is de platform sneaker dit najaar ook populair. Hoewel deze trend afgelopen jaren al een comeback maakte, zullen we ook de komende tijd de platform sneaker nog veel terug gaan zien in het modebeeld. Een grove brede zool is dus helemaal hét voor deze herfst en winter. Vroeger werden deze sneakers nog gedragen om iets langer te lijken, maar nu is het puur en alleen een om een fashion statement te maken.

Leave a Reply