‘Emily in Paris’ is de nieuwe hitserie op Netflix waar iedereen het over heeft. Op Instagram kun je er bijna niet onderuit want de één na de ander post #emilyinparis. De serie is niet voor niets zo’n groot succes want het heeft alle ingrediënten die een vrouw nodig heeft. Überhaupt het feit dat de serie zich in Parijs afspeelt is reden om te kijken. Critici willen nog wel eens moeilijk doen over de hoeveelheid clichés in de serie, but we couldn’t care less. Ik bedoel, Chanel tasjes, zijden sjaaltjes, pied-de-poule print, knalroze pumps en baretten. Do we need to say more? Emily in Paris is één groot spectaculair modemoment die je niet mag missen. De leukste outfits uit het eerste seizoen hebben we even voor je op een rijtje gezet. Confession, heb jij Emily in Paris ook in één keer uitgekeken?

Leave a Reply