Hoe de feestdagen er dit jaar uit gaan zien is voor de meesten nog onbekend. We moeten het in ieder geval doen zonder knallende NYE party’s of grote kerstdiners met werk, familie en vrienden. Een gekke onzekere tijd, maar laten we er met zijn allen toch een klein feestje van maken door in ieder geval iets moois aan te trekken. Om de feestdagen in klein gezelschap tóch fancy te maken, heeft mode en lifestyle label JOSH V een prachtige ‘Josh V Dear Moments’ party-collectie gelanceerd. De collectie bestaat uit acht items van luxe stoffen, unieke designs en uiteraard some sparkly details. De items komen in twee kleuren namelijk party black én sophisticated cream. Wat dus ook je plannen zijn met de feestdagen, een sprankelende outfit mag niet ontbreken voor een memorabele kerst en NYE. De volledige party-collectie is sinds kort verkrijgbaar via JOSHV.com en geselecteerde retailpartners.  

Leave a Reply