Vanaf vandaag voegt fashion en lifestyle-merk JOSH V home en lifestyle accessoires aan haar platform toe. Naast de Josh-V kleding, schoenen, tassen en sieraden collecties zijn er vanaf nu dus ook luxe woonaccessoires te verkrijgen op de webshop van JOSH V.
Het aanbod van JOSH V home bevat een selectie woonaccessoires van de favoriete Nederlandse interieurmerken van Josh Veldhuizen. Dit zijn onder meer andere als Pols Potten en Eichholtz, waarvan er vazen, kandelaars, sierkussens windlichten en koffietafelboeken verkrijgbaar zijn.
Met deze stap is JOSH V niet alleen kledingstijl maar een gehele lifestyle aan het worden. De JOSH V lifestyle moet vrouwen inspireren goed en stijlvol voor de dag te komen, zowel in persoon als middels haar omgeving. Het doel is om de home collectie uiteindelijk uit te breiden met private label woonaccessoires. Het prachtige lookbook van de home collectie check je hieronder.

Leave a Reply