Één van de weinige mode events die we op dit moment hebben is Paris Fashion Week najaar 2021. We hebben uiteraard maanden uitgekeken naar de shows die de trends voor komende herfst en winter voorspellen. Naast prachtige creaties in de shows van luxe merken als Chanel, Christian Dior, Louis Vuitton, Versace en Isabel Marant hebben we genoten van de street style looks die deze modeweek met zich meebracht. De eenvoud uit de looks van de elegante parisienne kenmerkten het modebeeld in de straten van Parijs. Jeans, mantels en een kasjmieren trui vormen de basis van dit soort looks. Afgestyled met een gucci loafertje, Chanel 2.55 of een speelse Burberry bucket hat.

We zagen zoal looks van de crème de la crème uit de mode scene. Denk aan beroemde modellen, fashion influencers uit de regio en uiteraard editors van de grote modebladen van deze wereld. Hoewel we her en der een mode uitspatting of heuse fashion faux pas zagen, was het eenvoud en Parijse chic dat overheerste. We misten vooral de sparkle van onze streetstyle favorieten uit Nederland zoals Negin Mirsalehi, Romee Strijd, Sanne Vloet en Doutzen Kroes. Ook beroemdheden als Celine Dion, de Kardashians en Hailey Bieber waren er helaas dit maal niet bij. Na de pandemie (die hopelijk snel voorbij is) zijn ook zij hoogstwaarschijnlijk weer bij de beroemde modeweken van Parijs , Milaan, Londen en New York aanwezig. Desalniettemin zetten we onze favoriete looks van Paris Fashion Week najaar 2021 voor je op een rijtje. Welke outfit is jouw favoriet?

Photo credits Style du Monde

Ben jij ook helemaal weg van street style? Meer streetstyle reports van Your Daily Fashion News vind je hier.

Leave a Reply