De nieuwe ‘Arty’ collectie van OU. Boutique is geheel geïnspireerd door kunstenaars, hun ateliers, hun muzes en hun materialen. Speciaal voor deze collectie heeft OU. gekeken in een aantal ateliers van hun favoriete kunstenaressen. Daarnaast wordt OU. ART HOUSE geopend, waar een gecureerde selectie werken van de kunstenaressen online worden aangeboden, maar je vindt hier ook bijzondere art supplies, variërend van koud geperst papier tot goudverf.

PORTFOLIO & GALLERY PROOF
OU. maakte mooie empowering ton sur ton ensembles, denk aan het witte Moma pak, een succes van een portfolio meeting, tot een gallery opening. 

MODE POUR LA MUSE
Voor de zomerse feestjes maakten we super sierlijke vrouwelijke fladderende jurkjes in prints die we zelf met de hand ontwierpen. Op de print vind je feestelijke glanzende druppels en strepen in goud, brons en zilver. Deze staan symbool voor spetters bladgoud dat ook terug zal komen in de gekozen art pieces.

SCULPTURE GARDEN
Ruffles, grote pofmouwen, vintage inspired kragen en fladderende laagjes om ronde vrouwelijke standout shapes te vieren.

ROUGH STUDIO
OU. koos voor unfinished materialen met soms rauwe hoekjes en randjes net zoals de afgescheurde canvassen in de studio van een kunstenaar. Ze maakten ook speciale work (h)art pakken die laid back staan, volledig comfy en toch mega stijlvol zijn.

Let OU. inspire you. Be your own Muse. Dive into the world of art with us. Find your art treasure at OU. or create your own Masterpiece with the art supplies’ 

Shop de Arty Collectie in de online OU. Boutique hier.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves artikelen van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply