Een combinatie van bruisend water, de smaak van limoen én tequila. Met het nieuwe drankje: Desperados Alcoholic Sparkling Water stapt Desperados in de wereld van hard seltzer. Deze Desperados seltzer is door de frisse smaak jouw feest- en festivalbuddy en bevat weinig toegevoegde suikers.

Met de introductie van deze hard seltzer voegt Desperados iets nieuws toe aan het bestaande portfolio en biedt het liefhebbers nog meer variatie. Desperados seltzer bestaat uit bruisend water met een twist van limoen en tequila (4.5% ABV). Deze verfrissende hard seltzer bevat slechts 99 calorieën per 33cl blikje. Dat maakt het de perfecte keuze tijdens een avond uit of een zomerse festivaldag.

Op zoek naar nieuwe belevingen en tegelijkertijd volop genieten
Desperados Seltzer is gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en hun grenzen durven te verleggen. En laat dat nu precies samengaan met de generatie consumenten die verlangen naar spanning en nieuwe belevingen met beide handen aangrijpen. De hard seltzer van Desperados is een unieke aanvulling op de huidige bieren van het drankmerk. Of je voorkeur nu uitgaat naar een biertje of een verfrissende seltzer: Desperados biedt verschillende opties om op elk moment volop te genieten.

Verkrijgbaarheid
Desperados seltzer is in Nederland verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Albert Heijn en vanaf volgende week bij grote flitsbezorgers zoals Zapp. De adviesprijs van het 4-pack blik (4x33cl) is €7,92 en voor het losse 33cl blik is dat €1,98. Daarnaast is het product ook beschikbaar in de horeca.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply