De lente is los en daarom is het hoog tijd om een lookbook te delen van een outfit die ik droeg op een beeldschone lentedag. Een basic outfit in off-white met een knallend jasje van Colmar Originals! Zoals bekend bij jullie ben ik groot fan van de jackets van Colmar, ik hoef weinig meer te zeggen dan: statement pieces, kwaliteit én een heel scherp oog voor detail.

Deze heerlijke look droeg in op een evenzo heerlijke dag in het Nationaalpark het Drents-Friese wold. Als echte Friezin ken ik dit plekje al jaren en het is er werkelijk prachtig, in de lente ga ik er graag naartoe voor een avondwandeling met een mooie ondergaande zon. Een oase van rust, een heerlijke plek om op te laden en met comfortabele kleding naartoe te gaan voor een extra fijne wandeling.

Deze look past daar perfect bij, een basic casual broek en top, mét een kleurig jasje waardoor iedereen tóch even omkijkt. Ik zou dit lookje dan ook willen bestempelen als ‘effortlessly cool’. Zoals ik van Colmar ben gewend is het jasje van hoge kwaliteit met altijd bijzondere details. Zo is het jasje van een licht organza-effect stof met een matte-finish. Extra cool is de stof die zelfs een beetje transparant is, dit zie je echter niet direct als je het jasje draagt, maar de tijd neemt om beter te kijken. De lining in het jasje is extra speciaal door de shiny gloed die in de stof is verwerkt, zo’n subtiel detail dat het jasje nét even extra bijzonder maakt. Een ongewoon model, maar super vrouwelijk en in een echte statement kleur.

Het jasje heeft een ritssluiting, zakken met rits en het Colmar logo op de linker mouw. Wil je dit jasje nou ook scoren, het is nu mid-season sale op de online webshop, check het jasje dus snel hier.

Persoonlijk ben ik mega fan van de kleur van deze Colmar Jacket, maar ik ben ook erg benieuwd wat jij vind van deze outfit? Laat het aan mij weten door een reactie achter te laten in de comments onderaan de pagina.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze lookbooks van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply