Wijnmerk 19 Crimes nodigt in samenwerking met de bekende Rotterdamse tatoeage artiest Kapitano Nederlanders uit om zich deze zomer van hun meest rebelse kant te laten zien. Op 15 juli worden zij uitgedaagd om een gratis tatoeage te laten zetten tijdens de 19 Crimes Tattoo Pop Up in Rotterdam.

Het wijnmerk 19 Crimes heeft onderzoek gedaan naar de rebelsheid van Rotterdammers. Hieruit blijkt dat Rotterdammers gedurende de warme zomermaanden eerder verleid zijn om een meer wilde kant van zichzelf te laten zien. Uit het onderzoek blijkt dat 69% van de mensen meent dat er in de zomer ‘iets’ in de lucht hangt waardoor ze dingen doen die ze normaal niet zouden doen. Van de Rotterdammers zonder tatoeage, zou 54% er wel een willen hebben. Gevraagd naar de reden dat zij geen permanente inkt onder de huid hebben, antwoordde 23% hen dat de hoge kosten een reden zijn. 43% van de ondervraagden zegt dat zij spontaan een tatoeage zouden laten zetten als iemand anders ervoor zou betalen!

Deze uitdaging gaat 19 Crimes op 15 juli aan. In samenwerking met de Rotterdamse tattoo artist Kapitano verrijst er in de Containerbar Noord in Rotterdam een 19 Crimes Tattoo Pop Up. Deze exclusieve tatoeages zijn slechts één dag beschikbaar en zijn gratis.

19 Crimes Tattoo Pop Up
vrijdag 15 juli, van 15.00 – 21.00 uur Containerbar Noord
Noordplein 125
3035 EC Rotterdam

Over 19 Crimes
De wijnen van 19 Crimes zijn een vloeibare ode aan ons verleden en geïnspireerd door hen die in de 18e eeuw naar Australië werden verbannen voor een leven van dwangarbeid. Velen overleefden de reis niet, maar als zij overleefden en door de zee geslagen aan land kwamen, wachtte een nieuwe wereld. Als pioniers in een harde kolonie sloegen ze nieuwe wegen in en bouwden met hun bewogen verleden als bagage nieuwe levens op. De 19 Crimes-wijnen eren de geschiedenis die zij hebben geschreven en de cultuur die ze hebben opgebouwd.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty, lifestyle en entertainment nieuws, al het lifestyle news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply