BLACK BANANAS opent een nieuwe groundbreaking flagshipstore in Nederland en kiest Westfield Mall of the Netherlands als uitvalsbasis. Vanaf begin september is het sports-inspired streetwear label van Nederlandse bodem in Leidschendam te bezoeken.

De nieuwe store is een ware homecoming voor BLACK BANANAS. Zo opende founder Wesley Balnikker jaren geleden al de allereerste monobrand store in Den Haag. De roots van zowel de founder als een groot deel van de BLACK BANANAS crew ligt in deze regio.

Met deze winkel gaat BLACK BANANAS terug naar de plaats waar het succes begon. Het volledige design van de store is op deze homecoming geïnspireerd. Als je de store binnenkomt, loop je tegen de welbekende en levensgrote Convoy Monkey aan. Daar claimt de icon zijn plek na een verwoestende landing. Dit resulteert in gescheurde muren, ingedeukte meubels en kledingrekken. Het concept is gericht op de experience van de consument en de verkoop van de collectie, maar brengt ook de community en artiesten samen in de wereld van BLACK BANANAS.

Exclusieve BLACK BANANAS Only items
BLACK BANANAS laat zich inspireren door sports-inspired streetwear. Dit vertaalt zich in iconic designs en comfortabele fits, gemaakt van hoogwaardige fabrics. De store biedt naast de hoofdcollectie ook exclusieve BLACK BANANAS Only items, collaborations en exclusieve (event)launches. Dat maakt de nieuwe winkel dé unieke plek voor iedereen die op zoek is naar de beste selectie van BLACK BANANAS.

De nieuwe BLACK BANANAS store is vanaf begin september te bezoeken aan Rozemarijn 9 in Leidschendam. Op 15 september zal er een officiele press launch zijn en 16 september zal het openingsevent plaatsvinden. Dit event is toegankelijk voor iedereen. We organiseren een panna knock-out onder een genot van music, bites en drinks.

See you there!
Join the nation, transform the generation.

Over BLACK BANANAS
Wij zijn BLACK BANANAS (Est. Den Haag, 2010). Een avontuurlijk label dat in sports-inspired streetwear op zoek gaat naar avontuur. In BLACK BANANAS transformeer je tot de beste versie van jezelf. Onze visie is ‘the next generation can do anything!’  

We laten ons inspireren door streetstyle en vertalen dit naar comfortabele kleding, gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Wil jij je onverschrokken, sterk en modieus voelen? We verrassen je met playfull details. Ons welbekende logo ‘The Convoy Monkey’ motiveert je wat je ook doet en brengt je innovatie, creativiteit, (zelf)vertrouwen, nieuwe avonturen, kracht en lef. 

Vergeet de gebaande paden. Wees af en toe tegendraads en benader het leven met humor. Maar zorg dat je je in iedere situatie comfortabel voelt en op je best bent. Alleen dan kun je vastberaden op avontuur. Ben jij klaar om de wereld te verkennen, nieuwe mensen te ontmoeten en culturen te ontdekken? De BLACK BANANAS community staat achter je. Als een vriend. 

BLACK BANANAS kent collecties voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft inmiddels meer dan 200 verkooppunten in Nederland en België. In 2022 worden daar nog 45 Spaanse verkooppunten aan toegevoegd.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply