Nederland is met byJacky een high-end juwelenplatform rijker. Het merk biedt een bijzonder aanbod aan juwelen, gecureerd door autoriteit in de diamanten- en juwelen business Jacky Swinkels. De oprichter zet haar jarenlange ervaring in om ’s werelds mooiste en unieke designerjuwelen te verzamelen. Het geheim? Het unieke verhaal achter de juwelen, byJacky én de consument.

Pop-up store
Door haar onuitputtelijke kennis over juwelen en haar band met haar klanten, is byJacky in korte tijd uitgegroeid tot geliefd platform bij mode- en sieradenliefhebbers. Door het persoonlijk advies transformeerde de website de afgelopen twee jaar van ‘hidden gem’ naar een autoriteit op juwelengebied. Tijd voor het merk om op 4 oktober een pop-up store te openen in hotel Pulitzer in Amsterdam. Daar krijgen consumenten de kans om de juwelen te bewonderen, persoonlijk advies te vragen én aan te schaffen. “Dat laatstgenoemde is een belangrijk doel van mij. Het wordt tijd dat we onszelf vaker trakteren op juwelen.”  

Their stories, your story, our story
Het platform is uniek door de ongeëvenaarde persoonlijke service. byJacky bundelt het verhaal van de juwelendesigners (their stories), met het verhaal van de koper (your story) én de kennis van byJacky (our story). Het resultaat? Een sieraad dat voor het leven meegaat en geliefd blijft. Jacky Swinkels ziet een juweel als een verlengde van je eigen signature. Het is haar missie om iedere vrouw haar eigen signatuur te laten ontwikkelen door het dragen van unieke juwelen. “Het is jouw persoonlijke verhaal. Het is daarom nu tijd om onze byJacky klanten samen te zien komen, zodat wij onze persoonlijke verhalen met elkaar kunnen delen om zo een byJacky community op te bouwen.” 

Over byJacky
Als klein meisje raakte de Brabantse Jacky Swinkels verslingerd aan juwelen. Het was daarom geen verrassing dat ze haar carrière begon bij sierradenmerk Buddha to Buddha en later werd aangenomen bij Gassan Diamonds. Als juwelenexpert reisde ze de wereld rond en woonde ze 1,5 jaar in Singapore voor haar vak. Nadat ze ook haar certificeringen voor Diamond Grader en Gemologist behaalde, begon ze byJacky in 2020. Met het high-end juwelenplatform bundelt ze niet alleen haar jarenlange ervaring, maar ook het werk van dertien getalenteerde juwelenmakers wereldwijd. Inmiddels bouwt Jacky ambitieus verder aan haar juwelenplatform. Een selectie van de prachtige byJacky juwelen check je hieronder. Verliefd geraakt? Breng dan een bezoek aan de pop-up store vanaf 4 oktober aanstaande in hotel Pulitzer in Amsterdam. Een must visit!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply