Ben jij een developer en altijd in voor een game-avond met gelijkgezinden? Noteer dan 5 oktober in je agenda. Honeypot, Europa’s grootste tech-gerichte banenplatform, organiseert dan haar eerste Developer Darts Championship bij het gastro-gaming concept Oche aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Kortom; richt je pijlen op verschillende elektronische dartborden and talk tech!

Come & hang out!
Honeypot daagt je uit bij het gastro-gaming concept Oche – daar staat het samen spelen van darts centraal. In het restaurant heb je de keuze uit een traditioneel potje darten of tientallen andere versies, voorzien van elektronische gamefuncties. De borden houden automatisch de score bij en attenderen je zelfs op je beurt. Daardoor kun jij het rekenwerk overslaan en volop genieten van een drankje met de Honeypot community. Ben jij de grote winnaar van de avond? Dan ga je met een Honeypot fiets naar huis!

Inschrijven voor het Honeypot Developer Darts Championship
Kom jij (samen met een vriend) een pijltje gooien? Schrijf je gratis in via deze link (er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar). Het dartkampioenschap van Honeypot vindt plaats op 5 oktober vanaf 17.30 tot 20.00 uur bij Oche, Utrechtsestraat 11 in Amsterdam.

Over Honeypot
Honeypot is gericht op tech jobs en verbindt bedrijven met een unieke pool van vooraf gescreend talent dat actief op zoek is naar werk in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De Talent Succes Advisors van Honeypot begeleiden developers tijdens hun zoektocht naar een baan. Dit bijvoorbeeld bij het opstellen van een CV of de voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Tevens voorzien zij de talenten van waardevolle informatie, zoals de gemiddelde salarissen binnen hun vakgebied. Bedrijven die op het platform willen solliciteren naar developers, dienen verplicht transparantie te bieden over details als salaris, locatie, programmeertalen en gebruikte technologieën. Het bedrijf werd gelanceerd in 2015 en is inmiddels Europa’s grootste tech-gerichte banenplatform, met meer dan 240.000 Developers die zich tot nu toe hebben aangemeld en wekelijks zo’n 1.500 nieuwe inschrijvingen. In april 2019 werd Honeypot overgenomen door het beursgenoteerde New Work SE.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply