Topmodel, actrice en zangeres Cara Delevingne is de nieuwste ster in de Hardcore Denim campagne van G-Star RAW. Het denimmerk kiest dit keer voor een stoere vrouwelijke hoofdrolspeler. Delevingne heeft zich bewezen als een ‘true original’ door haar rebelse, eigengereide karakter en vele gezichten. Ze past dus perfect in een lange traditie van unieke talenten waarmee G-Star samenwerkt.

Onverwachte perspectieven
In de campagne wordt de nieuwe denimcollectie geïntroduceerd met het kenmerkende design van G-Star, wars van de traditionele routes. De campagne speelt zich daarom grotendeels af in een abstracte wereld zonder regels en logica. Cara en de overige modellen bewegen zich door surrealistische steden, opmerkelijke dimensies, bevreemdende perspectieven en tegenstrijdige zwaartekrachten. 

Nieuwe collectie, nieuwe fits
Het Britse topmodel owned twee nieuwe denimfits: The Stray en Type 49. The Stray is een straight fit voor vrouwen met ultrahoge taille en is geïnspireerd op de iconische meidenbendes uit de jaren 50. De androgyne fit geeft een rebels randje aan een van oorsprong klassieke jeans. 

Voor mannen brengt de Type 49 moderniteit aan een ultieme classic, compleet met een hoge taille en een relaxte straight leg. De FW22-collectie verlegt de grenzen van het kenmerkende denimdesign van G-Star, in een campagne waarin Hardcore Denim verder gaat dan de realiteit.

Denim Essentials 
G-Star is denim. En om dat kracht bij te zetten lanceert het merk vanaf dit seizoen zijn tijdloze denim musthaves onder de naam Denim Essentials. De capsule bevat denimklassiekers die elk seizoen een vast onderdeel van de collectie vormen. Van een boyfriendfit denimvest tot de iconische Arc 3D-jeans: stuk voor stuk essentiële denimstukken die seizoenen lang meegaan.

De G-Star RAW Hardcore Denim-collectie is nu verkrijgbaar in de winkels en via g-star.com.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply