Bestellen, verzenden & retourneren

Bestellen
U kunt een sieraad van YDFN The Label eenvoudig online bestellen door de stappen hiervoor op de webshop te doorlopen. Afrekenen kan via iDEAL. Na ontvangst van de betaling zullen wij u een e-mail sturen ter bevestiging. Uw items worden feestelijk verpakt. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling zo snel mogelijk kosteloos opsturen, vaak al binnen één werkdag (maandag t/m vrijdag).

Verzending
De verzending van onze sieraden is altijd gratis, je krijgt echter geen track & trace code om je pakketje te volgen. Wij proberen te allen tijde jouw pakketje zo snel mogelijk te versturen, het liefst binnen 1 of 2 werkdagen. Je kunt er dus vanuit gaan dat je pakketje binnen vijf werkdagen bij jouw op de deurmat ligt. Al onze bestellingen worden feestelijk verpakt.

Retourneren
We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop, mocht je toch niet blij zijn met je sieraad dan kun je deze uiteraard retourneren, hiervoor geldt een termijn van 8 dagen na ontvangst van je bestelling. Het verzendrisico draagt je echter zelf, wij kunnen dan ook nooit aansprakelijk worden gesteld voor bij de post zoek geraakte items. De geretourneerde items zullen ook altijd worden gecheckt op gebruikerssporen, mocht je geretourneerde artikel niet voldoen aan onze eisen, dan kun je ervoor kiezen om het weer terug te laten sturen, die kosten zijn echter ook voor jou. Let op: Wegens hygiëne overwegingen kunnen oorbellen niet geretourneerd worden.

Mocht u een artikel willen ruilen of retourneren dan kun je een e-mail sturen naar info@yourdailyfashionnews.com zodat we jouw verzoek kunnen verwerken. Wanneer wij het te retourneren item hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terugbetalen op uw rekening.

Jewellery Care: Al onze items zijn gold-plated, om de gouden toplaag zolang mogelijk te behouden is het aan te bevelen al het contact met vloeistoffen te vermijden. Ook het gebruik van parfum, oliën en lotions kan gold-plated sieraden beschadigen. Daarnaast is het normaal dat gold-plated items door het dragen hun glans in de loop van de tijd iets verliezen.

Prijzen
Alle getoond prijzen zijn inclusief 21% BTW en gratis verzending.