Hair Do #1. The reversed braid. Je maakt een omgekeerde grove invlecht tot ongeveer de helft van je haar. dit zet je vast en daarna maak je van de rest van je haar een rommelige knot. Nog best een lastig lookje, dus oefen dit wel een paar keer.

Hair Do #2. De halve vlecht met messy hipster knotje. Je vlecht het middelste gedeelte van je haar netjes en redelijk strak in, de plukken die je overhoud zet je vast in een rommelig knotje. Dit kun je doen met een elastiekje of een paar schuifspeldjes.

Hair Do #3. Messy Bun. De meest simpele hairstyle van allemaal, de messy bun kun je het beste maken met ongekamd haar dat je niet nog kort geleden hebt gewassen.

Hair Do #4. De halve ‘up do’, doe de voorste lokken in een staartje en krul het losse haar in mooie losse waves.

Hair Do #5. De mega vlecht! Hier hebben de meesten wel een behoorlijke set extensions voor nodig. Daarna is het heel simpel, je vlecht gewoon je haar op de meest simpele manier en laat de voorste lokken een beetje rommelig los.

Hair Do #6. De dubbele twist met een mooie visgraat vlecht. Voor de dubbele twist rol je twee plukken naar achter en zet je deze vast met een elastiekje. De visgraad vlecht maak je door twee plukjes te gebruiken, maar kijk even een YouTube tutorial hierover om de techniek je thuis te maken.

Hair Do #7. De simpele variant van de look hiervoor is onderstaand lookje. Pak het bovenste gedeelte van je haar en maak een zo rommelig mogelijk ‘normaal’ vlechtje, waarmee je na enkele slagen ophoud. Zet vast met een elastiekje en zorg dat de rest van je haar ook rommelig eruit ziet. Voor deze look zou je, je haar niet eens hoeven kammen. How easy is that? Heb je van jezelf heel steil haar dan kun je het beste een paar krullen er in zetten. Dit hoeft niet heel netjes, maar zo creëer je toch een beetje dat rommelige effect.

Welke summer hairstyle ga jij uitproberen dit weekend?