Advertising

Your Daily Fashion News.com is een high traffic fashion, beauty en entertainment website. De bezoekers die onze website trekt zijn voornamelijk vrouwen tussen de 18 en 40 jaar oud, waarvan het overgrote deel afkomstig is uit Nederland (en België). Wilt u in samenwerking met Your Daily Fashion News uw product of dienst promoten? Lees hier alles over de mogelijkheden die wij bieden.

Optie 1: Product placement
Product placement biedt talloze opties om uw product of dienst onder de aandacht te brengen in een blogpost. Het is mogelijk om een blogpost in zijn geheel aan uw product of dienst te wijden, tevens kan uw product of dienst worden verwerkt in een van onze blogposts.

Optie 2: Banners & Advertorials
De website van Your Daily Fashion News.com is zo ingericht dat er diverse mogelijkheden zijn om uw banner of advertorial in zowel poster als video vorm op de website te plaatsen. Denk aan een advertorial in de header, footer of sidebar.

Optie 3: Social media package
Met het ‘Social media package’ promoten wij uw product of dienst op de Instagram of Facebook pagina van Your Daily Fashion News. Dit kan door middel van een post en/of story.

Optie 4: Winactie
Wilt u uw product of dienst promoten door middel van een winactie in samenwerking met Your Daily Fashion News? Wij verloten uw product onder onze volgers, deze vorm van adverteren zal uw merk erg geliefd maken bij onze bezoekers.

Optie 5: Nieuwsbrief placement
Iedere week stuurt Your Daily Fashion News een nieuwsbrief uit. Hierin kan uw product of dienst uitgeligt worden.

Optie 6: Gastblog
Heeft u een gelijkwaardige doelgroep als Your Daily Fashion News en wilt u meer bezoekers naar uw website of blog trekken? Dan is een gastblog op onze website een mooie manier om uw website onder de aandacht te brengen.

Optie 7: Custom advertisement package
Bent u geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden? Wij kijken graag samen met u welke mogelijkheden het beste bij uw product of dienst passen. Wilt u bijvoorbeeld zowel gebruik maken van de ‘product placement’ optie, als van het ‘social media package’? Er zijn tal van combinaties mogelijk. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Voor meer informatie en tarieven of het opsturen van een perspakketje kunt u een email sturen naar: yourdailyfashionnews@gmail.com.