About

Your Daily Fashion News.com is dé online nieuwssite die je op de hoogte houdt van het laatste fashion, beauty en entertainment nieuws. Your Daily Fashion News heeft onlangs haar online platform uitgebreid met haar eigen ontworpen sieradencollectie ‘YDFN The Label’. Met YDFN The Label wil Your Daily Fashion News haar bezoekers een complete fashion experience bieden. Waar je bij Your Daily Fashion News op de hoogte wordt gehouden van het laatste modenieuws, biedt YDFN The Label de kijker direct de mogelijkheid om de mooiste on trend jewellery online te shoppen.

Ingrid de Boer (27), founder van Your Daily Fashion News.com, begon het online magazine omdat ze iets wilde doen waar haar hart lag, van haar passie een succes maken. Kort na haar studie besloot ze dan ook Your Daily Fashion News.com op te richten met als doel haar lezers op de hoogte te houden van alles wat zich afspeelt in de fashion-, beauty- en entertainmentwereld.
Zelf maakte ze jaren deel uit van dit wereldje toen ze als Miss ons land vertegenwoordigde bij internationale missverkiezingen. In deze periode leerde ze als geen ander hoe het is om te spreken voor grote groepen, zichzelf te presenteren en alleen de wereld over te reizen. Gedurende deze tijd ging ze op persoonlijk vlak grote ontwikkelingen door. Deze lessen zorgden er onder meer voor dat ze al op jonge leeftijd haar dromen durfde na te jagen en haar eigen onderneming wist op te zetten. Tijdens de groei van Your Daily Fashion News ontstond de droom om een eigen private label op te richten die via het platform direct shoppable zou zijn. In augustus 2019 werd deze droom werkelijkheid met de launch van ‘YDFN The Label’.

Op ons Instagram account vind je bijna dagelijks leuke outfitposts. YDFN The Label shop je eenvoudig in onze webshop. Alle bestelde items worden kosteloos verzonden en feestelijk verpakt.
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onderstaande social-media kanalen:

facebook instagram