About

Your Daily Fashion News.com is dé online nieuwssite die je op de hoogte houd over het laatste fashion, beauty en entertainment nieuws. Iedere dag posten wij de laatste nieuwtjes, maar daarnaast kan je ook genieten van mooie lookbooks en krijg je zo nu en dan een kijkje in het leven van het team achter Your Daily Fashion News.com.

Ingrid de Boer (24), CEO & founder van Your Daily Fashion News.com, kwam er na haar Master International Business and Management achter dat ze het liefste voor zich zelf wilde beginnen. Ze wilde niet werken voor een baas waar ze iedere dag moest streven naar het behalen van voor haar opgestelde targets. Ze wilde iets doen waar haar hart lag, van haar passie haar beroep maken. Ingrid had van jongs af aan al het gevoel dat er meer in haar zat en is vastberaden om alles wat in haar zit eruit te laten komen. Kort na haar studie besloot ze dan ook Your Daily Fashion News.com op te richten met als doel haar lezers op de hoogte te houden van alles wat zich afspeelt in de fashion-, beauty- en entertainmentwereld. Zelf maakte ze jaren deel uit van dit wereldje toen ze als Miss ons land vertegenwoordigde bij internationale missverkiezingen. In deze periode leerde ze als geen ander hoe het is om te spreken voor grote groepen, zichzelf te presenteren en alleen de wereld over te reizen. Gedurende deze tijd ging ze op persoonlijk vlak grote ontwikkelingen door. Deze lessen zorgden er onder meer voor dat ze al op jonge leeftijd haar dromen durfde na te jagen en haar eigen onderneming wist op te zetten.

Op Your Daily Fashion News.com vind je van maandag t/m vrijdag maar liefst 5 of meer nieuwe artikelen per dag. In het weekend zijn dit 3 artikelen per dag. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onderstaande sociaalmedia kanalen:

facebook instagram