About

Your Daily Fashion News.com is hét Online Magazine dat je op de hoogte houdt van het laatste fashion, beauty en lifestyle nieuws. Een plek waar vrouwen terecht kunnen om zich te laten inspireren als het gaat om de nieuwste modetrends, style advies, de beste skincare producten en haartips. Daarnaast delen we graag unieke hotspots, zoals de meest heerlijke restaurants of luxe high-tea’s met je in onze lifestyle rubriek. Dit doen we iedere dag met heel veel passie en enthousiasme, Your Daily Fashion News heeft na haar launch in 2018 dan ook 2500 artikelen gepubliceerd, veelal in samenwerking met de mooiste merken.Ingrid de Boer (30), founder van Your Daily Fashion News.com, begon het online magazine omdat ze iets wilde doen waar haar hart lag, van haar passie een succes maken. Kort na haar studie besloot ze dan ook Your Daily Fashion News.com op te richten met als doel haar passie voor fashion, beauty en lifestyle over te brengen op haar lezers en ze iedere dag opnieuw te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn en alles uit het leven te halen.

Zelf maakte ze jaren deel uit van de fashion industrie toen ze als Miss ons land vertegenwoordigde bij internationale missverkiezingen. In deze periode leerde ze als geen ander hoe het is om te spreken voor grote groepen, zichzelf te presenteren en alleen de wereld over te reizen. Gedurende deze tijd ging ze op persoonlijk vlak grote ontwikkelingen door. Deze lessen zorgden er onder meer voor dat ze al op jonge leeftijd haar dromen durfde na te jagen en haar eigen onderneming wist op te zetten. Met een beetje lef, kun je hele toffe dingen bereiken. Zo werd Ingrid maar liefst twee keer genomineerd voor de VIVA400 zakenvrouw van het jaar award.

Op het Instagram account YourDailyFashionNews_com vind je dagelijks toffe fashion, beauty en lifestyle content én geeft Ingrid je een kijkje in haar privéleven. Wil je graag direct in contact komen met Ingrid, schroom niet om te mailen naar info@yourdailyfashionnews.com. Dat mag altijd met iedere vraag, geheel vrijblijvend.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onderstaande social-media kanalen:

facebook instagram

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.