De Tommy Hilfiger beach pop-up store is vanaf 1 juni geopend en gisteravond was de officiële openingsparty. In de beach pop-up vind je de swimwear collectie van Tommy Hilfiger en een aantal geselecteerde zomer items van het merk. Op het strand van Zandvoort vind je dus een kleine Tommy Hilfiger Store waar je de ultieme beach vibe krijgt. Voor iedereen is er wat wils want er hangen items voor vrouwen, mannen en kinderen. De collectie is geïnspireerd door de motorsport en dat zie je terug in de patronen en kleuren van de collectie. Het feestje was trouwens ook top, op de beats van Valerio ging menig Instagram-girl helemaal los. Wat betreft hun beeldige foto’s, we hebben geprobeerd om de kunst af te kijken. Maar of dat nou helemaal gelukt is?! Verder hebben we genoten van de lekkere drankjes en het heerlijke zonnetje 🙂 Thanks Tommy Hilfiger for having us!

Heb je direct zin gekregen om een bezoekje te brengen aan de Tommy Hilfiger beach pop-up store? Dit is het adres:

Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD, Zandvoort.
Geopend van 1 juni – 29 juli 2018.